Скопје

 

076 224 666

 
ул. Даме Груев бр. 14
 
 
 

Кујна Бравиа

 
 
 

Штип

 

076 224 606

 
Генерал Михајло Апостолски бр. 3
 
 
 
 
 
 

Зошто да не одберете нас?

 
 
 
 
 

Квалиетна храна

 
 
 
 
Внимателно избираме намирници и рецепти за квалитетни оброци
 
 
 
 
 
 

Секогаш свежа

 
 
 
 
Секогаш свежо подготвени оброци и навреме доставени
 
 
 
 
 
 

Најдобри цени

 
 
 
 
Цената на оброците ја договраме согласно вашите можности
 
 
 
 
 
 
 

Кои сме ние?

 
Не мора да сте дома за да уживате со домашни придготвена храна!
Со гастрономската понуда на Кујна Бравиа, секој работен ден можете да вкусите свежо приготвени јадења, направени според автентичен , традиционален рецепт. Готвиме храна повкусна и од онаа на баба создавајќи вкусови кои никогаш не се забораваат.
Состојките ги бираме внимателно и важно ни еда бидат секогаш свежи и полни со вкус, а ги комбинираме со многу љубов бидејќи само така оброкот може да има вкус и мирис на дома!
Повелете на нашите две локации ул. Даме Груев бр. 14 во центарот на Скопје и Генерал М.Апостолски бр.3 Штип иод кај нас понесете гастрономско парче вкус во домот во канцеларија или каде и да посакате да уживате со домашна храна.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кетеринг за вашите прослави

 
Со нарачка на кетеринг за секаков тип на пригоди, дозволете ни да ја креираме идеалната трпеза за Ваше задоволство.
 
 
 
 

Oброци за Вашите вработени

 
Кујна Бравиа сериозно се заложува кога станува збор за професионалното подготвување на оброци за ...  Прочитај повеќе
 
 
 
 
 
 
 

Бура од домашни вкусеви!

 
 
 

Скопје

 
076 224 666
 
Адреса: Даме Груев;
Локација: Катна гаража Беко-приземје
 
 
 
 

Исто така нашата храна можете да ја нарачате преку Кликни Јади

 
 
 

Штип

 
076 224 606
 
Адреса: Генерал Михајло Апостолски бр. 3